BAKO FRUITS & JUICE BÉKÉSCSABA GYÜMÖLCS ALMA KÖRTE KIS ÉS NAGYKERESKEDÉS Bakó Zoltán  okl. agrármérnök

BAKO FRUITS & JUICE BÉKÉSCSABA GYÜMÖLCS ALMA KÖRTE KIS ÉS NAGYKERESKEDÉS Bakó Zoltán okl. agrármérnök

Cégünk gyümölcs kis-és nagykereskedéssel foglalkozik - bakó fruit.
Többféle alma és körte fajtákat értékesítünk országszerte.

Az alma az egyik legkedveltebb gyümölcsfaj a világon. Sokfelé termesztik és számtalan fajtát nemesítettek ki az almatermesztők az idők folyamán.
Néhány igen kedvelt őszi és téli almafajtát szeretnénk bemutatni.

GOLDEN BAKO FRUIT BÉKÉSCSABA - GALA BAKO FRUIT BÉKÉSCSABA - STARKING BAKO FRUIT BÉKÉSCSABA -Granny Smith BAKO FRUIT BÉKÉSCSABA

Starking gyümölcsei tetszetősek, nagy méretűek. Téli fogyasztású alma, szeptember végétől október végéig érik és egészen márciusig fogyasztható megfelelő tárolás mellett.

Jonagold Európában terjedt el széles körben, több országban is elsődleges fajta lett belőle. Szeptember végétől október közepéig tart a szedése, tárolástól függően 4, de akár 10 hónapig is fogyasztható marad.

Gala (Gála) alma fája közepes méretűre nő az évek során, erős, hosszú hajtásokat hoz és koronájára a szétterülés jellemző.Az Új-Zélandról származó Gala (Gála) fajtát a Kidd’s Orange Red és a Golden Delicious keresztezéséből hozták létre 1934-ben. Íze nem túl édes, jellegzetes aromával bír.

Mutsu fajtát a Golden Delicious és az Indo fajták keresztezéséből hozták létre 1930-ban. Nevét születésének helyéről, a Japán Mutsu tartományról kapta. Nagyméretű, gömbölyű, fehér húsú gyümölcsének köszönhetően mára a közkedvelt fajták közé tartozik.

Granny Smith fajtát Ausztráliában hozták létre. Viaszos héja érés közben is zöld marad, húsa szilárd, tömött. A Granny Smith gyümölcsfájának növekedése igen erős, bőtermő, jó tartási körülmények között már az első évben termőre fordulhat! Érési ideje október vége-november elejére tehető, tárolása egyszerű, sokáig megőrzi frissességét.

Jonathan egy igen régi almafajta, az 1800-as évek legelején fedezték fel Amerikában, de nevét 160 évvel ezelőtt kapta a fajtát megtaláló és arra a figyelmet felhívó Jonathan Hasbrouckról. Hazájában, kezdetben igen jelentős fajta volt, később viszont termesztése visszaesett. A Jonathan alma inkább Európában hódított.

alma értékesítés békéscsaba, békéscsaba alma értékesítés, almafa békéscsaba, kertészmérnök bakó zoltán békéscsaba, körte eladó békéscsaba, bako fruit békéscsaba,

Titel:

Schreiben.: 5600
City: Békéscsaba
Straße:

Link:

Telefon: +36 20 994 56 13
E-mail: tivadarikft@gmail.com

Start Navigation

Partner