DeLaVie rendelés Kiskunhalas Harkainé Erzsébet

DeLaVie rendelés Kiskunhalas Harkainé Erzsébet

A gyümölcslevekkel ízesített DeLaVie természetes ásványvíz alapú szénsavmentes ital. Elhanyagolható a szénhidrát és kalóriatartalma, nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket és színezéket, tartósítószer mentes, mivel pasztőrözéssel készül.

Fontos összetevője az eredeti svájci mályvalevél – bergamottmenta –izsópfű alpesi gyógynövény együttes. Ezeket a kivonatokat a népi gyógyászatban is széles körben alkalmazzák az immunrendszer erősítésére, a légutak, a gyomor és az idegrendszer gyógyítására.

A nagydózisú vitaminmátrix pedig különösen hatékony a betegségek ellen, stressz, erős fizikai terhelés, valamint sportolás esetén. Az italban feloldott, szerves vegyületek támogatják szervezetünk egészséges működését.

mályvalevél – segít megerősíteni az immunrendszert, csökkenteni a gyulladásokat, javítja a szervezet vízháztartását, segítséget nyújt a máj és a vese működésében, valamint nyugtatja az idegrendszert

bergamottmenta – görcsoldó, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő

izsópfű – asztma, görcsök, étvágytalanság, és köhögés ellen is kiváló népi gyógyszer. Az izsópot a biblia is megemlíti, mint fertőtlenítőszert, ez is tanúsítja milyen régóta közkedvelt népi gyógy és fűszernövény
BÁCS-KISKUN MEGYE ÜZLETI LEHETŐSÉG

KÉREM AMENNYIBEN A FENTIEK ALAPJÁN SZERETNE RENDELNI A TERMÉKBŐL, A NÉVJEGYEN LEVŐ TELEFONSZÁMON EZT MEGTEHETI!

ELSŐSORBAN AZOK JELENTKEZÉSÉT VÁROM, AKINEKFONTOS AZ EGÉSZSÉG ÉS A PASSZÍV JÖVEDELEM

de la vie rendelés Bács-Kiskun Megye. de la vie rendelés. de la vie az élet itala. Kiskunhalas de la vie. video delavie youtube alapján.

title:

Write.: 6400
city: Kiskunhalas
street: Széchenyi 52

link:

phone: +36 20 538 56 47
E-mail: harkaipeterne62@gmail.com

Start Navigation

partners