De La Vie rendelés Szeged Dropka Julianna

De La Vie rendelés Szeged Dropka Julianna

A gyümölcslevekkel ízesített DeLaVie természetes ásványvíz alapú szénsavmentes ital. Elhanyagolható a szénhidrát és kalóriatartalma, nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket és színezéket, tartósítószer mentes, mivel pasztőrözéssel készül.

Fontos összetevője az eredeti svájci mályvalevél – bergamottmenta –izsópfű alpesi gyógynövény együttes. Ezeket a kivonatokat a népi gyógyászatban is széles körben alkalmazzák az immunrendszer erősítésére, a légutak, a gyomor és az idegrendszer gyógyítására.

A nagydózisú vitaminmátrix pedig különösen hatékony a betegségek ellen, stressz, erős fizikai terhelés, valamint sportolás esetén. Az italban feloldott, szerves vegyületek támogatják szervezetünk egészséges működését.

mályvalevél – segít megerősíteni az immunrendszert, csökkenteni a gyulladásokat, javítja a szervezet vízháztartását, segítséget nyújt a máj és a vese működésében, valamint nyugtatja az idegrendszert

bergamottmenta – görcsoldó, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő

izsópfű – asztma, görcsök, étvágytalanság, és köhögés ellen is kiváló népi gyógyszer. Az izsópot a biblia is megemlíti, mint fertőtlenítőszert, ez is tanúsítja milyen régóta közkedvelt népi gyógy és fűszernövény. DeLavie rendelés. DeLaVie video youtube delavie promoció alapján.Rendelni szeretne, hívja a névjegyen levő telefonszámot. 06304026307

título:

Escribir.: 6723
ciudad: Szeged
calle: Debreceni utca 18/c

enlace:

teléfono: +36 30 402 63 07
sitio web: http://delavie.hu/#elet
E-mail: juliska46@gmail.com

Start Navigation

Partners