Kemkojoga KEMENCZEI ÁGNES

Kemkojoga KEMENCZEI ÁGNES

Kemko Jóga Kemenczei Ágnes

Tevékenységeim:

-Hatha Jóga (Sivánanda tradíció)

-Gerincjóga

-Hangmasszázs (Peter Hess Módszerével)

-Hangfürdő (csoportos foglalkozás)

Napjainkban a nyugat embere olyan erős stressz hatásoknak és feszültségeknek van kitéve, amelyet már nem tud az ellenőrzése alatt tartani.

A Jóga a legősibb élet-tudomány, megtanít minket arra, hogyan tudjuk uralmunk alá vonni a stresszt, nem csak fizikai, hanem szellemi és lelki síkon egyaránt. A Jógában az ászanák karbantartják, megolajozzák a testet.

Bárki Jógázhat, fiatal, öreg, beteg vagy egészséges, ez az évezredes tudomány mindenkinek hasznára válhat.

Az első Jógik két alapvető kérdésre keresték a választ: Hogyan szabadulhatok meg a fájdalomtól? és Hogyan győzhetem le a halált? Fölfedezték, hogy az ászanákkal az ember úrrá lehet a fizikai fájdalmon, a Pránájámával a lelki gyötrelmeken a meditációval pedig felismerheti, hogy ki is Ő valójában.

Bárki Jógázhat, nincs szükség különleges felszerelésre, csak egy kis helyre és nagyon erős vágyra egy egészségesebb és teljesebb élet után.

A Jógapózok, vagy ászanák a test minden részét megmozgatják, megnyújtva és rugalmassá téve az izmokat, ízületeket, a gerincet és az egész csontrendszert.

Ahhoz, hogy valaki megértse mi is a Jóga valójában, Önmagának kell megtapasztalnia. Aki a Jógát rendszeresen gyakorolja, hamarosan nagyon finom változásokat kezd észlelni az élethez való hozzáállásban.

Várlak szeretettel a foglalkozásokon:Kemko-ÁgiJoga gerinc, gerincjoga, hathajoga, sivananda hangtal, hangmasszazs, hangfurdo masszazs,
Jóga Budapest, Hangmasszázs jóga Budapest, Hangfürdő masszázs Budapest,
Budapest Hangmasszázs Jóga, Kemkojóga Hangmasszázs, kemkójóga kemencei ágnes budapest, budapest jóga oktatás, jóga kemkó budapest kemencei ágnes, gerinc jóga budapest,

title:

Write.: 1182
city: Budapest
street: Üllői út 579

link:

phone: +36 30 637 4202
website: http://iwebcard.com/kemkojoga-...
E-mail: kemko579@gmail.com

Start Navigation

Partners