Homokszórás, felületkezelés Kiskunhalas Surface Treatment Kft.

Homokszórás, felületkezelés Kiskunhalas Surface Treatment Kft.

A Családi vállalkozásunk kinőtte magát illetve azért, hogy megfelejünk a korszerű elvárásoknak, valamint a nagy volumenű munkákra való felkérések miatt, érdemesnek találtuk,hogy váltsunk és üzleti partnereink kérésére, megalapítottuk Cégünket. Tevékenységi körünkbe tartozik a homokszórás, ipari festés, porfestés, szárazjégszoró berendezéses tisztítás. Céltudatosság, szakmai elhivatottság, igényesség a nyitott szemlélet teszi a jövőben lehetővé dinamikus fejlődésünket rövid időn belül a felületkezelés területén.


A megbízható, szakképzett, munkaerői háttérrel, korszerű berendezésekkel, célunk, az innovatív beruházási tevékenységekben helyt állni, a modern technológiákat alkalmazni a megrendelői igények maradéktalan kielégítésének érdekében.

Hosszú távú partnerségi viszonyt szeretnénk teremteni az építőipar és lakatosipar meghatározó részeiben a pontos, gyors, minőségi kivitelezés lebonyolítására. Szeretnénk magunkat az felületkezelés ágában képviseltetni ezért, stabilitást, folyamatos fejlődést a hazai ipar meghatározó cégévé válását tűztük ki célunknak.


Családi vállalkozásunkban használt mottónkat tartjuk be a továbbfejlődés során is, mely következőképp szól -Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!-
Szeri Gergő +36 70 551 54 63
Szennai Tünde +36 20 347 59 76

название:

Написать.: 6400
Сити: Kiskunhalas
улица: Bácskai u. 8.

ссылка:

телефон: +36705515463
E-mail: sandblast.hun@gmail.com

Start Navigation

Партнеры