NETFONE TELECOM IRODAHÁZ BUDAPEST ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

NETFONE TELECOM IRODAHÁZ BUDAPEST ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A Netfone Telecom küldetése testre szabott, innovatív, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek.
A Netfone Telecom Kft. egy innovatív telekommunikációs társaság, amely azzal a céllal alakult, hogy Üzleti ügyfelei és telekommunikációs szolgáltatásokat nyújtó Nagykereskedelmi Partnerei számára biztosítson kiemelkedően magas távközlési szolgáltatásokat.

A NetFone Telecom Kft. MobilPartner szolgáltatásával jelenlegi mobilszámain kezdeményezhet minden eddiginél olcsóbb hívásokat helyi, belföldi távolsági, nemzetközi és mobil hálózatokba, ráadásul a telefonálás megszokott rendjén sem kell változtatnia.
Nem kell behívószámot vagy előválasztó számot tárcsázni a kívánt telefonszám hívása előtt.
A NetFone Telecom MobilPartner szolgáltatás esetében tárcsázást követően hívásai a Vodafone hálózatán keresztül végződnek, így a NetFone Telecom és az alapszolgáltató szerződésében biztosított olcsó percdíjakon beszélgethet, jelentősen csökkentve mobiltelefon számláinak összegét.

Meglévő telefonszámait az előfizető megtartja és behordozza a NetFone Telecom flotta alá, így a havidíjat és a hívásai után keletkező forgalmi díjait a NetFone Telecom-nak fizeti. A szolgáltatások használata eszközvásárlást, beruházást vagy telefonközpont programozást nem igényel. Mivel a Vodafone Zrt. hálózatán folyik a szolgáltatás, a hangminőség kiváló.


Hangsúlyt fektetünk a technikai innovációra, a magas színvonalú ügyfélmenedzsmentre és a lehető leghatékonyabb üzemeltetési környezet kialakítására.
A Netfone Telecom magasan képzett munkatársaira és szakmai tapasztalataira támaszkodva lépést tart a változó technikai megoldásokkal és jövőbe mutató szolgáltatások fejlesztésében, bevezetésében is úttörő szerepet vállal, így járul hozzá üzleti ügyfelei és az egész iparág sikeréhez.


Személyes ügyfélszolgálat
Amennyiben személyesen szeretné intézni a szolgáltatásainkkal kapcsolatos ügyeit, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére nyitvatartási időben az Ügyfélszolgálati Irodánkban.

Nyitvatatás:

Hétfő: 08.00-20.00
Kedd-Csütörtök: 10.00-17.00
Péntek.: 10.00-14.00

Nem változnak a meglevő telefonszámai.
Vezetékes, mobil és nemzetközi hívásirányokba minden eddiginél kedvezőbb tarifák és havi előfizetési díjak

-Csoporton belüli hívások: 0 Ft
-Kapcsolási díj: 0 Ft
-Változatlan telefonálási szokások
-Nincs beruházási és rejtett költség
-Kompetens és udvarias ügyfélszolgálat
-Szolgáltatási terület

A NetFone Telecom MobilPartner szolgáltatás az egész ország területén és külföldön vehető igénybe.
budapest netfone telecom > magán előfizető olcsó telefonálási lehetőség > üzleti előfizető másodperc alapú előfizetés > lakossági előfizetések budapest > családi mobil előfizetések budapest > mobilháló budapest > megbízható vállalati internet megoldások budapest > testre szabott kedvező díjazás budapest netfone telecom > számhordozás netfone telecom budapest >

название:

Написать.: 1119
Сити: Budapest
улица: Mohai út 38

ссылка:

телефон: +36 1 878 18 00
Телефон 2: +36 40 696 020
E-mail:

Start Navigation

Партнеры