Skribanek Zoltán Magyarországi Kereskedők és Szolgáltatók Piacvédelmi Szövetsége Bács Kiskun Megyei Igazgató Alapító tag Gostore

Skribanek Zoltán Magyarországi Kereskedők és Szolgáltatók Piacvédelmi Szövetsége Bács Kiskun Megyei Igazgató Alapító tag Gostore

Előnyök partnereinknek
Az eddig az alkalmazottaknak kifizetett bérköltség helyett a szövetkezet által a szövetkezet tagjaival elvégzett tevékenység, alvállalkozói díjként, teljes mértékben ÁFA-s költségként elszámolható.
A korábbi alkalmazotti bérköltséghez képest sokkal alacsonyabb lesz az alvállalkozói díj.
Jelentősen csökken az adminisztrációs teher és a hozzá kapcsolódó költség.
A szövetkezet tagjai tagi jogviszonyban, személyes közreműködés útján végzik a szövetkezet által felvállalt tevékenységet, így a jogviszonyra nem vonatkozik a munka törvénykönyve.
A szövetkezeti tagi jogviszony alapján végzett tevékenység a munkaügyi felügyelőség hatáskörén kívül esik. A tagok korlátlan időben és térben tevékenykedhetnek a szövetkezet érdekében.
Előnyök tagjainknak
A szövetkezeti tag támogatásban részesül személyes közreműködéséért, ami „hivatalos jogcímen kapott juttatásnak” minősül.
A tag helyett a külső megbízó felé a szövetkezet állít ki számlát. A tagnak nem szükséges vállalkozást nyitnia ahhoz, hogy számlaképes legyen egy adott munka kapcsán.
A szövetkezeti tag ha szeretne könnyebben talál munkát, hiszen egy a szövetkezet és a munkáltató közötti szerződés keretein belül sokkal kevesebbe kerül a szövetkezeten vagyis alvállalkozón keresztüli foglalkoztatása, mint az alkalmazotti jogviszonyhoz kapcsolódó bér és járulékköltség.
A szövetkezeti támogatások további kedvezményeket biztosítanak a tagoknak.
A szövetkezet tagja időkorlát nélkül tevékenykedhet, nem kell jelenléti ívet vezetnie.
A szövetkezeti tagságnak nincsenek költségei.
A szövetkezettől kapott támogatás nem letiltható.
A szövetkezet tagja nyugdíjasként, kismamaként vagy akár munkanélküliként is kaphat támogatást a szövetkezettől.
Bárki csatlakozhat aki a 14. életévét betöltötte.
A tag a szövetkezet sikeres ajánlásáért is támogatásban részesül. Sikeres ajánlásnak a szövetkezet és egy másik gazdasági társaság között létrejött vállalkozói szerződés minősül, mely szerződés keretein belül a szövetkezet alvállalkozói tevékenysége profitot eredményez a tagok személyes közreműködése által.

title:

Write.: 6400
city: Kiskunhalas
street:

link:

phone: +36 30 738 60 46
website: https://gostore.hu
E-mail:

Start Navigation

partners