KECSKEMÉT FORDÍTÓ IRODA TOLMÁCS ÉS FORDÍTÓ IRODA

KECSKEMÉT FORDÍTÓ IRODA TOLMÁCS ÉS FORDÍTÓ IRODA

Kecskeméten és Szolnokon magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt német, angol, orosz, olasz, francia, spanyol, román, lengyel, ukrán, szlovák, cseh, szerb nyelveken.

Elsődleges célkitűzésünk a megrendelői igény teljes körű, magas színvonalú teljesítése. Pontosságon túl nagy hangsúlyt fektetünk a gyorsaságra és a vállalt határidők betartására. Fontosnak tartjuk még a bizalmas ügykezelést és a titoktartást is, melyet irodai munkatársaink is és fordítóink is maximálisan betartanak.

Szakképzett fordítóink több évtizedes szakmai tapasztalatával tudjuk biztosítani megrendelések kiváló minőségét, nyelvi helyességét.

Megrendeléseiket minden esetben az adott területen jártas fordítók végzik, így lehetőségünk van az alábbi területeken minőségi és gyors fordítást végezni:

műszaki fordítás

pénzügyi fordítás

orvosi fordítás

vegyészeti fordítás

gazdasági fordítás

gasztronómiai fordítás

közigazgatási fordítás

építészeti fordítás

informatikai fordítás

üzleti levelezés fordítása

államigazgatási fordítás

építőipari fordítás

jogi fordítás

mezőgazdasági fordítás

környezetvédelmi fordítás

művészeti fordítás


Kecskemét fordito iroda. Tolmács kecskemét. Irat fordítás kecskemét.gyors fordítás kecskemét. Hivatalos fordítás kecskemét, hivatalos fordítás kecskemét, fordító iroda kecskemét, szerződés fordítás kecskemét, hivatalos irat fordítás kecskemét, angol nyelv fordítás kecskemét, olasz nyelv fordítás kecskemét,

название:

Написать.: 6000
Сити: Kecskemét
улица: Széchenyi tér 14.

ссылка:

телефон: +3676505480
сайт: www.tothfordito.hu
E-mail: tftbta@t-online.hu

Start Navigation

Партнеры