ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓ EHRLE HENCSEI ZOLTÁN

ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓ EHRLE HENCSEI ZOLTÁN

A mikroszemcsés tisztítószert alkalmazó önkiszolgáló magasnyomású autómosás eredményezi a legjobb mosóhatást anélkül, hogy mosókefét használnánk. Ezen eljárás során a tisztítószer adagolása a magasnyomású vízsugárhoz mikroszemcsés por formájában történik. A mosóaktív adalékanyagok, úgymint a nemionos és az anionos tensidek tökéletes kombinációja az EHRLE PowerPearl késleltetett oldódású elasztikus mikroszemcséivel, melyek ezernyi kicsinyke szivacsgömbként hatnak, a lágyított forró vízzel együtt pórusmélységig megtisztítják a gépjármű felületét.

Vegyük alapul a mozgási energia fizikai alaptörvényét, amely kimondja, hogy az energia egyenesen arányos a sebesség négyzetével.
A mikroszemcsék elasztikusak, fajsúlyuk lényegesebb kisebb, mint a vízé, ráadásul a mosóaktív anyagok molekuláris formában kötődnek a vízsugárhoz, így a vízpárna fékező–tompító hatását kihasználva minimalizáljuk a becsapódás sebességét, ezáltal a lakkfelületet fokozottan védő eljárással érünk el kiváló tisztítóhatást.
Ily módon az EHRLE PowerPearl mikroszemcsés tisztítószerrel való tisztításnál az abrazív (koptató) hatás kizárható.

Az EHRLE mosóberendezések mechanikailag szűrt és lágyított meleg vizet használnak a mosáshoz. A mosási és ápolási folyamat során a technológia három különböző tisztítószert használ. A Power Pearl mikroszemcsés sampon por formájában kerül beadagolásra.
A mosószer nagyobb részt azonnal oldatba kerül, s kémiailag segíti a szennyoldást.
A tisztítószer kisebb hányada késleltetett oldódású rugalmas mikroszemcse, amely a magasnyomású vízsugárral együtt nagy sebességgel éri el a felületet, s ezernyi apró „szivacsgömb” formájában fejti ki a hatását, eltávolítva a makacsul tapadó szennyfilm réteget is.
Némi időkésleltetéssel a mikroszemcsék is teljes mértékben feloldódnak, így tökéletlen öblítés esetén sem marad szemcse a felületen.

Titel:

Schreiben.: 1116
City: Budapest
Straße: Temesvár utca19-21

Link:

Telefon: +36 20934 22 00
Telefon 2: +36 1 371 07 60
Telefon 3: +36 1 362 62 19
Webseite: http://ehrle.hu/
E-mail: info@ehrle.hu

Start Navigation

Partner