Békéscsaba Mezőgazdasági Gépek értékesítése Zetor kereskedés

Békéscsaba Mezőgazdasági Gépek értékesítése Zetor kereskedés

ZETOR ÉRTÉKESÍTÉS BÉKÉSCSABA
A KC-Békés Kft. a régión belüli, és a közvetlen kapcsolódó területeken élő és tevékenykedő gazdák, gazdálkodók munkájához szükséges termelő eszközök megismertetése, és közösen feltárt igényeinek kiszolgálása! Traktor és gépeszközök értékesítése Békéscsaba vonzáskörzetében.

Kollégáink munkatapasztalata több évtizedre nyúlik vissza a gép- és alkatrész kereskedelem területén.
Fontos számunkra, hogy igazán jól érezzük magunkat, és a munka ne legyen teher vagy nyűg a nyakunkon,
mert bebizonyított tény, hogy a legjobb teljesítményt csak a dolgozók jó közérzete mellett lehet elérni!

Ha Önt érdekli a mezőgazdasági talajművelés és betakarítás, legkorszerűbb gépei, akkor lapozza végig ezeket az oldalakat! Új és használtgépek értékesítése!
Ezen a honlapon megtalál keresett használtgépet, Zetor traktort, MTZ traktort, egyéb erőgépet, rakodógépet, munkagépet, ekét, tárcsát, kombinátort, vetőgépet, rendsodrót, fűkaszát, bálázót, darálót, öntözőgépet.

Minél gyakrabban látogat el oldalunkra, annál nagyobb az esélye, hogy talál használt gépet, használt traktort, használt mezőgazdasági munkagépet!
Békéscsaba Mezőgazdasági Gépek értékesítése Zetor, zetor értékesítés békéscsaba, traktor értékesítés békéscsaba, traktor békéscsaba, alkatrész traktor békéscsaba, munkagép értékesítés békéscsaba, zetor kereskedés békéscsaba, békéscsaba zetor értékesítés,

title:

Write.: 5600
city: Békéscsaba
street: Felsőnyomás tanya 428

link:

phone: +36 30 409 16 34
website: http://kcbekes.hu/index.php/be...
E-mail: pantye.peter@kcbekes.hu

Start Navigation

partners