Bosch Szerviz Solt Somogyi Szerviz

Bosch Szerviz Solt Somogyi Szerviz

A német Bosch cég legmagasabb minőségi normáit teljesítő autó és teherautó szervízünk ma már nem csupán Solt, de az egész régió megbecsült vállalkozása. Külön megtiszteltetés, hogy szaktudásunkat egyre gyakrabban a fővárosból, sőt külföldről érkező ügyfeleink is értékelik és visszatérő rendszerességgel igénybe is veszik.

Autó és haszongépjármű javítást, gumis, motordiagnosztikai munkákat, környezetvédelmi vizsgálatokat, garanciális javítását vállaljuk- de igyelkszünk megoldani ügyfeleink minden járművekkel kapcsolatos problémáját.

Specialitásunk a turbófeltöltők és magasnyomású befecskendező berendezések javítása, amihez a legkorszerűbb gépparkal és folyamatosan frissített szaktudással rendelkezünk.

Büszke vagyok arra, hogy egyre több hazai kis és középvállalkozás valamint állami, önkormányzati intézmény is elégedett ügyfeleink közé tartozik. De számunkra minden ügyfél egyformán fontos és kedves. Legkisebb problémájával is forduljon hozzám és munkatársaimhoz bizalommal.


bosch service solt, somogyi szerviz solt, túrbó javítás solt, magasnyomású befecskendező javitása solt, motordiagnosztika solt, környezetvédelmi vizsgálat solt, autó szerviz solt, somogyi szerviz solt, solt bosch szerviz ,

title:

Write.: 6320
city: Solt
street: Fűzfa utca 8.

link:

phone: +36209791502
website: www.somogyiboschcarservice.hu
E-mail: somogyizsolt@freemail.hu

Start Navigation

partners