FA AJTÓ ÉS ABLAK ÉRTÉKESÍTÉS KISKUNHALAS

FA AJTÓ ÉS ABLAK ÉRTÉKESÍTÉS KISKUNHALAS

FA ABLAK AJTÓ KÉSZÍTÉS BALOTAKER Kft.
Manapság mindenhol, a környezettudatos építkezéseket, beruházásokat látni. A fa egy élő anyag. Házát lakását, természetessé és bensőséges környezetté tudja varázsolni. A műanyaggal ellentétben a fa, mint anyag időtálló s soha nem megy ki a "divat"-ból.
A fa, mint anyag szeretete az elkészített minőségi munkáinkon látszik. Cégünk egy családias team. Mely alap gondolata a a legjobbat és a legizlésesebb munkát kihozni az aktuális projektből. Bemutató termünkben megtekintheti a többféle ajtó variációk lehetőségét. Együtt megtervezzük az Ön otthonát, ahól a nyilászárói értékálló minőséget képviselnek.

A Balotaker Kft. 1995-óta dolgozik az asztalosipar nyílászárókkal foglalkozó ágazatában.
Fából készült homlokzati ajtók, ablakok, illetve beltéri nyílászárók gyártásával, magas minőségi kategóriájú műanyag termékek értékesítésével és szakszerű beépítésével foglalkozunk.
A fa beltéri ajtók gyártása mellett megkezdtük a Pascal típusú, dekorfóliás ajtók forgalmazását is.

Az építkezők vagy lakásfelújítók általában nem határozott elképzelésekkel jelentkeznek nyílászárókat rendelni, ezért bemutatótermünkben szinte természetes környezetben mutatjuk be referencia termékeinket. Az udvarias, a megrendelő elképzeléseire alapozott, szakszerű tanácsadás során segítünk a ház stílusához illő ajtó és ablak kiválasztásában. Ingyenes árajánlatot és helyszíni felmérést biztosítunk az érdeklődők számára.

Ha építkezik vagy felújít, ha harmonikusabbá szeretné tenni lakása hangulatát, vagy egyszerűen csak megunta a régit, forduljon hozzánk bizalommal! Telephelyünk Kiskunhalason van, de nem csak a délvidékről, hanem az ország többi részéről is várjuk kedves ügyfeleinket.

Várjuk megtisztelő érdeklődését:

Saár László, ügyvezető.


Minőségi fa nyílászárók, ajtók ablakok teraszajtók zsalugáterek.
68 mm-es 78 mm-es 88 mm-es fa ablakok gyártása.
Egyedi fa bejárati ajtók kiváló minőségben.
Minőségi asztalos termékek borovi fenyőből ,tölgyből bükkből és meranti fából.
Eukaliptusz ajtók ablakok kiskunhalas.
Rusztikus ajtók és ablakok festve bács kiskun megye. Zsalugáterek spaletták rolós szúnyoghálóval kiskunhalas.Műemléki és műemlék jellegű ajtók ablakok bács kiskun megye.
Modern minimál stílusú ajtók és ablakok kiskunhalas.Síkba záródó aluminium borítású ajtók ablakok kiskunhalas. Modern egyedi belsőajtók kiskunhalas
Dekor, CPL, HPL borítású ajtók forgalmazása, felmérése beépítése kiskunhalas
Maestro és Limbacher kilincsek , Roto és GU vasalatok kiskunhalas
Tolóajtók. Dupla tolóajtók . Beltéri tolóajtók. Kültéri tolóajtók . Emelő-tolók , toló-bukó ajtók gyártása.
Új ablak beépítése régi tokszerkezetbe bontás nélkül.
Régi ablakok felújítása.
Műanyag ajtó ablak forgalmazása felmérése beépítése.

Minőségi fa nyílászárók Kiskunhalas, bejárati és beltéri ajtók Kiskunhalas, ablakok, erkélyajtók és zsalugáterek gyártása kiskunhalas, erkélyajtókzsalugáterek gyártásabeépítése és forgalmazása Bács Kiskun Megye.
Egyedi gyártott fa ajtó ablak rendelkezik CE minősítéssel Bács Kiskun Megye
fa ajtó ablak kiskunhalas, ajtó ablak készítés kiskunhalas, fa ablak rendelés kiskunhalas, nyilaszáró csere bontás nélkül kiskunhalas, nyilászáró csere bontás nélkül bács kiskun megye,
Holztür Fenster Kiskunhalas, Türfensterproduktion Kiskunhalas, Holzfenster ohne Kiskunhalas Kiskunhalas Bestellung, Austausch von Fenstern und Türen Abriss, Austausch von Fenstern und Türen ohne Kiskun Abbau,









Minőségi fa nyílászárók Kiskunhalas, bejárati és beltéri ajtók Kiskunhalas, ablakok, erkélyajtók és zsalugáterek gyártása kiskunhalas, erkélyajtókzsalugáterek gyártásabeépítése és forgalmazása Bács Kiskun Megye.
Egyedi gyártott fa ajtó ablak rendelkezik CE minősítéssel Bács Kiskun Megye
fa ajtó ablak kiskunhalas, ajtó ablak készítés kiskunhalas, fa ablak rendelés kiskunhalas, nyilaszáró csere bontás nélkül kiskunhalas, nyilászáró csere bontás nélkül bács kiskun megye, ajtó ablak bács kiskun megye

title:

Write.: 6400
city: Kiskunhalas
street: Bácskai utca 5

link:

phone: +36 77 426 513
phone 2: +36 30 9 437 500
website: http://www.ajtoablak.com
E-mail: balotaker@gmail.com

Start Navigation

partners