Ipari csiszolástechnika Szeged Szépítész-Ker Kft Samu Tibor

Ipari csiszolástechnika Szeged Szépítész-Ker Kft Samu Tibor

IPARI CSISZOLÁS TECHNIKA SAMU TIBOR SZEGED
Cégem több, mint 10 éve végez kivitelezési munkálatokat, nem csak fő tevékenységi profilban, hanem generál kivitelezést is vállalok csapatommal, alvállalkozó partnereimmel.
2014. márciusában bővítettük szolgáltatási köreinket fürdőszoba felszerelés és burkolat szaküzlet nyitásával, majd 2015 novemberében megkezdtük professzionális HTC betoncsiszolás technológiájánakés eljárásainak elsajátítását.

Minőségi HTC gépeinkkel állunk rendelekzésre az ipari padló javítás, felújítás és komplett ipari padló készítés területein.
 
Keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén.

betoncsszolás – ipari padló felújítás
A betoncsiszolás nem újkeletű dolog, de a csiszolt beton padló, mint egy végleges, tartós padló nem olyan régen jelent meg európában. A technológia fejlődésével egyre professzionálisabb, komplettebb megoldások alakultak ki a padló burkolat cseréjére és javítására.

A betoncsiszolás profi több tárcsás, minőségi  HTC gépeinkkel és gyémánt szerszámainkkal történik, amelyek garantálják a legjobb minőséget, a lehető legtöbb hasznos tulajdonsággal.
A betoncsiszolás után további kiegészítő anyagokkal szilárdítjük és felületkezeljük az ipari padló felületét, így biztosítva a tartósságot, fényességet és megfelelő keménységet.
 
Keressen bennünket bizalommal és kérjen ingyenes mintacsiszolást saját padlójára.

szeged ipari csiszolás technika, szeged tornacsarnok felújítás csiszolás technika, beton csiszolás tükrösítés csiszolás technika szeged, samu tibor csiszolás technika szeged, ipari csiszolás beton csiszolás szeged, autó szerelő műhelyek csiszolása szeged,

title:

Write.: 6710
city: Szeged
street: Terehalmi utca 4

link:

phone: +36 30 568 96 30
website: http://komplett-padlo.hu/
E-mail: szepitesz-ker@freemail.hu

Start Navigation

partners