KECSKEMÉT MERKBAU ÉPÍTŐCENTER ÉPÍTŐANYAG CENTER

KECSKEMÉT MERKBAU ÉPÍTŐCENTER ÉPÍTŐANYAG CENTER

A Merkbau Zrt. építőipari kivitelezéssel, acélszerkezetgyártással és szereléssel, építőanyag kis- és nagykereskedelemmel, valamint szerszám-műszaki kereskedelemmel áll ügyfelei rendelkezésére.

Elsődleges célunk megrendelőink, vevőink bizalmának elnyerése és megtartása úgy, hogy eközben munkatársaink elköteleződését is biztosítsuk, ennek érdekében minőség-, környezeti és munkahelyi egészségvédelem és biztonság politikánkat az alábbiakban rögzítjük:

Megrendelőink bizalmának elnyerése és megtartása érdekében minden erőnkkel projektjeink kiváló minőségben történő megvalósítása és határidőben történő átadása érdekében dolgozunk, kereskedelmi egységeinkben kiváló minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre.
Munkavállalóink folyamatos szakmai fejlődése sikereink záloga, ezért mindenkinek biztosítjuk munkája minél magasabb színvonalon történő elvégzéséhez szükséges képzési lehetőségeket.
Kötelességünknek tekintjük természetes és épített környezetünk védelmét, szépítését, gondozását.
Elkötelezettek vagyunk, hogy dolgozóink számára biztosítsuk az egészséget és biztonságot nem veszélyeztető munkakörülményeket, megelőzzük dolgozóink sérülését, egészségkárosodását úgy, hogy ezzel a jogszabályi és egyéb előírásokat is teljesítsük.
Célunk, hogy kiváló minőségű termékekkel, szolgáltatásokkal, vevőink, megrendelőink megelégedését kivívjuk, és ezzel elérjük, hogy közülük lehetőség szerint minél nagyobb legyen a visszatérő megrendelők aránya.
Folyamatosan fejlesztjük a biztonságos, egészséget nem veszélyeztető munkavégzéshez szükséges személyi, műszaki, technológiai feltételeket.
Az irányítási rendszer folyamatos fejlesztésével, egyre magasabb színvonalú oktatásokkal kívánjuk elérni, hogy munkavállalóink is egyre tudatosabban alkalmazzák munkájuk során irányítási rendszerünk alapelveit.

Cégünk minden esetben törekszik a balesetek, a foglalkozási megbetegedések, a munkavégzéstől függő egészségügyi kockázatok, illetve a környezeti és anyagi károk megelőzésére, továbbá törekszünk a munkahelyi biztonság, egészség- és környezetvédelem színvonalának folyamatos fejlesztésére.
Fenti célok teljesítésére társaságunk irányítási rendszerébe beépíti az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerszabványt, az MSZ EN ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszerszabványt, az MSZ ISO 45001:2018 munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer szabványt, a nukleáris biztonsági szabályozásokat, valamint egyes projektek esetében az SCC P előírásait, melyeket az integrált irányítási rendszer minden más elemével összhangban működtet, és az általuk nyújtott lehetőségek felhasználásával tevékenységét folyamatosan javítja.

kecskemét merkbau építőcenter, kecskemét merkbau,

title:

Write.: 6000
city: Kecskemét
street: Halasi út 19-.

link:

phone: + 3676504405
fax: + 3676504406
website: https://merkbaukereskedelem.hu
E-mail: kecskemét@merkbau.hu

Start Navigation

partners