KISKŐRÖS KUTYA - MACSKA ELEDELEK ÉS FELSZERELÉSEK ÜZLETE

KISKŐRÖS KUTYA - MACSKA ELEDELEK ÉS FELSZERELÉSEK ÜZLETE

Kutya - macska állateledel!
Gondoskodj kedvencedről a legjobb minőségű állateledel termékekkel, felszerelések és kiegészítőkkel.
Kutyatápok, kutyafelszerelések, macskatápok, és sok más kisállateledelek és felszerelések.

Kutyaiskola képzés
1997-ben létrejött a Kiskőrösi Kutyaiskola. Az iskola létrehozása kezdetben igen nehézkesen indult, és rengeteg energiát emésztett fel, mire az emberek megértették a lényegét, fontosságát, szépségét! Az iskolába járók önzetlen segítségének, igazi baráti társasággá forrásának, a csapatokról, csapatokra felmutatott egyre jobb eredményeknek tudható be a mai állapot: egy gondozott kiképző pálya, megfelelő épülettel, versenyek, kiállítások megrendezésére is alkalmas "kutyásparadicsom"! Ezeket az eredményeket nem lehet erőszakkal, kényszerítve elérni!
Ezt vagy eléri az ember példát mutatva és elismerést kivívva, és mellé állnak önként, segítve önzetlenül, és létre jön egy "jó csapat" vagy elbukik!
Nekem sikerült, és köszönet minden önzetlen segítségért!!!
Nagyon fontosnak tartjuk a kutyák megfelelő tartása, képzése, vizsgáztatása, kiállítása mellett a sajnálatosan egyre több kutyás baleset megakadályozása érdekében tartott előadásainkat, bemutatóinkat, amelyeket zömmel óvodákban, iskolákban, időseknek tartunk, hisz az esetek túlnyomó részében ők a potenciális áldozatok!


Kutyaiskola kiskőrös, kutya eledel kiskőrös, kutyatáp kiskőrös, macskatáp kiskőrös,
Kiskőrös kutyaiskola

title:

Write.: 6200
city: Kiskőrös
street: Hrúz Mária utca 67.

link:

phone: 06209733597
E-mail:

Start Navigation

partners