KISKŐRÖS ÚJ INGATLAN ELADÁS-PRÉMIUM LAKÁSOK LIGET RESORT

KISKŐRÖS ÚJ INGATLAN ELADÁS-PRÉMIUM LAKÁSOK LIGET RESORT

BEMUTATKOZÁS


A Liget Resort megálmodásakor a legfontosabb szempont egy olyan korszerű társasház megépítése volt, melyben mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb méretű és elrendezésű lakóteret - legyen az első lakás még egyedülállóként, a közös meghitt otthon fiatal párok számára, és természetesen a kis- és nagycsaládok részére is megfelelő lakáskínálattal. A magasabb szintű kényelem érdekében az épületben lift is beépítésre kerül így ez mindenkinek, különös tekintettel az idősebbeknek, kismamáknak, és a többgyermekes anyukáknak egyaránt még komfortosabb megoldást tud nyújtani. A cél az volt, hogy a városközpont közelében olyan jó elosztású, erkélyekkel és teraszokkal bővített társasházi lakások épüljenek, amelyek városi környezetben nyújtanak nyugodt és természetközeli életérzést, ahol egyszerűen jó otthon lenni. Elhelyezkedéséből adódóan tökéletes választás, ha szeretnek csendesebb környéken lakni, ám nem szeretnének lemondani a városközpont gyors eléréséről. Az Estetica Architects Bt. kecskeméti tervező iroda által tervezett letisztult esztétikájú épület a ma elérhető legkorszerűbb gépészeti technológiával biztosítja a kényelmet és a luxust az ott élők számára, különös tekintettel az energiatakarékos működtetésre. A rendszer kialakításánál fontos szempont volt a kényelem, a praktikum és a gyakorlatiasság. A lakások kulcsrakészen kerülnek átadásra, rejtett redőnytok beépítésével és klíma előkészítéssel.

A megvalósuló otthonok belső harmóniája és a tökéletes nyugalom a külső feltételek megvalósításával kerül összhangba.

Az új tulajdonosok kényelmét szolgálja továbbá a társasház zárt udvarában kialakított 18 db gépjármű befogadására alkalmas parkoló illetve a fedett kerékpártároló is.


eladó ingatlan kiskőrös, prémíum eladó lakások kiskőrös, liget resort eladó ingatlan kiskőrös,
új eladó lakás kiskőrös, eladó új építésű lakások, minőségi új eladó lakások kiskőrös, eladó lakás kiskőrös, varga ferenc liget resort új eladó lakások,

title:

Write.: 6200
city: Kiskőrös
street: Liget utca 44

link:

phone: +36 20 924 80 76
website: www.qhzrt.hu
E-mail: qhzrt@koroskabel.hu

Start Navigation

partners