Növénybiztosítások Jégkár-Aszálykár-Viharkár-Fagykár Csatlós Ádám Biztosítási Tanácsadó Kecel

Növénybiztosítások Jégkár-Aszálykár-Viharkár-Fagykár Csatlós Ádám Biztosítási Tanácsadó Kecel

NYUGDÍJtervezés
Ha kiszámítható, gondtalan nyugdíjaskorra vágyik.
MOST MÉG TÁVOLINAK TŰNHET...

A nyugdíj sokak számára távolinak tűnik, pedig ha boldogan szeretnénk tölteni azokat az éveket, időben gondolnunk kell az anyagi biztonság megteremtésére. Ha szeretne évtizedek múlva is a megszokott életszínvonalon élni, hódolni a hobbijának, kedvére utazni, és gondtalanul élvezni a családi életet, már most tehet érte. Nyugdíjbiztosításainkkal mindezt akár adója egy részéből finanszírozhatja.

Mindez, hogy valósulhat meg?
Kevesen tudják, de 20% adójóváírást lehet igénybe venni a nyugdíj célú megtakarításokra, ami azt jelenti, hogy minden nyugdíjra félretett pénzt +20%-kal kiegészítheti az adókból. De milyen nyugdíj célú megtakarítások vannak? Az önkéntes nyugdíjpénztár, a NYESZ vagy a nyugdíjbiztosítás a legjobb számára? Mennyi pénze lesz a havi X ezer forintból a végén? Minden kérdésedre választ kaphat tőlem!
Forduljon hozzám bizalommal!


Fagykár biztosítás Kecel, viharkárok biztosítása Kecel, mezőgazdasági biztosítás Kecel, aszálykárok biztosítás Kecel, csatlós ádám mezőgazdasági biztosítások Kecel, mezőgazdaság biztosítás Budapest, mezőgazdaság biztosítás Bács Kiskun megye,Nyugdíjtervezés csatlós ádám budapest, Életbiztosítás csatlós ádám budapest, Egészségbiztosítás - Magánklinika csatlós ádám budapest, Vállalkozói biztosítás csatlós ádám budapest, Felelősségbiztosítás csatlós ádám budapest, Mezőgazdasági biztosítás csatlós ádám budapest, Lakásbiztosítás csatlós ádám budapest, Banki termékek csatlós ádám budapest,

title:

Write.: 1089
city: Budapest
street: Orczy tér 4/a fsz.C.

link:

phone: +36209832950
E-mail: csatlos.adam@generalimail.hu

Start Navigation

partners