SLIM X STÚDIÓ KISKUNHALAS " AVÁLTOZÁS ITT KEZDŐDIK"

SLIM X STÚDIÓ KISKUNHALAS " AVÁLTOZÁS ITT KEZDŐDIK"

FOGYÁS INFRÁS BICIKLIN, KÉNYELMES, FEKVŐ TESTHELYZET, KÖNNYED BICIKLIZÉS, MINDEKÖZBEN A NAGY TELJESTMÉNYŰ INFRALÁMPÁK
FELGYORSÍTJÁK A SEJT ANYAGCSERE FOLYAMATAIT.
GYORS MINŐSÉGI FOGYÁS

Az izzadás tudatos kiváltásának legjobb módja a testmozgás, azaz aktív izzadás, vagy a hőmérséklet növelése, például infraszaunázás, azaz passzív izzadás. Mindkét módszer gyorsítja a sejtanyagcserét, és hozzájárul a fogyáshoz és alakformáláshoz.

Az emberi szervezet a saját védelme és egyensúlya fenntartása érdekében testzsírba burkolja a káros savakat és méreganyagokat. Ebből következik, hogy testzsírunk tele van salakanyagokkal.

A méreganyagok kiválasztása különböző módokon történik a testben, melyek közül az egyik legfontosabb az izzadás. Izzadáskor a különböző külső hatásokra fokozódik a vér- és nyirokkeringés, és a verejtékmirigyek kiválasztják a test folyadékaiból és szöveteiből a káros anyagokat, majd azokat a bőr pórusain át kivezetik a szervezetből. Az izzadás során nagyjából 70-80%-nyi víz, illetve a maradék hányadban olyan anyagok távoznak a verejtékkel a testből, mint például a koleszterin, a zsírsavak, de nehézfémek és egyéb káros anyagok is.
Nyitvatartásunk 8:00- 15:00 ig várunk mindenkit sok szeretettel!


slimx estudió kiksunhalas, gyors fogyás slimx kiskunhalas, infra terápia gyors fogyás kiskunhalas, kollagén terápia kiskunhalas, oxigén terápia kiskunhalas, ózon terápia kiskunhalas, infra gép minőségi fogyasztás kiskunhalas,

title:

Write.: 6400
city: Kiskunhalas
street: Táncsics utca 3.

link:

phone: +36203726656
E-mail:

Start Navigation

partners